Samenwerking_Sundae

Het Sundae-huis: 10 deuren, 4 soorten, 1 harmonieus geheel

Onder het motto “samen sterk” werken we bij Dagmaat geregeld samen met lokale partners om bouwprojecten tot een goed einde te brengen en van dat tikkeltje extra te voorzien. Recent sloegen we de handen in elkaar met Sundae voor de bouw van hun Sundae-huis.

Onze opdracht:

In het Sundae-huis waren maar liefst 10 kwalitatieve deuren nodig. Er waren dus veel keuzes te maken. Aldus Eline van Sundae: “We hadden natuurlijk al wel wat ideeën in ons hoofd om de deuren perfect te laten passen in de stijl van het huis. Sean van Dagmaat luisterde naar al onze wensen en liet ons de meest geschikte opties zien."

De keuzes:

De eerste deur die je tegenkomt in het Sundae Huis is ook meteen dé eyecatcher van de woning. De deur in de hal is er eentje in zwart staal die heel mooi matcht met de voordeur. In deze deur werd kathedraalglas geplaatst: dit past perfect in de hedendaagse art deco stijl en beperkt de directe inkijk in de zitkamer.

 

Voor de deuren aan het toilet in de hal en aan de trap viel de keuze op blokdeuren. Fijn en strak, zonder omlijsting en met stijlvolle zwarte deurklinken. De bijkeuken werd voorzien van een praktische schuifdeur met originele ronde handgreep en opbouwrail in zwart.

 

Op de bovenverdieping werd ten slotte gekozen voor 6 schilderdeuren. Deze prijsgunstige deuren zorgen voor een net en harmonieus geheel in de gang.

De plaatsing:

Het volledig proces van de plaatsing kan je checken op https://www.sundae.be/binnendeuren-op-maat-het-sundae-huis.

 

Benieuwd naar de rest van het Sundae-huisproject? Bekijk het volledige bouwproces op https://www.sundae.be/het-sundae-huis/afleveringen.

Kom langs in onze showroom

Ontdek in onze showroom hoe verschillende materialen worden toegepast in combinatie met onze binnendeuren. We geven je graag een rondleiding in onze showroom, waarbij we al jouw vragen persoonlijk beantwoorden. Neem contact met ons op via het contact formulier. Wij staan klaar met deskundig advies en tevens technische kennis. Indien gewenst stellen wij direct een vrijblijvende offerte voor je op.