Deurklink als juweel van de deur

Een deurkruk is meer dan alleen een object waar je de deur mee opent en sluit. De deurklink is de eyecatcher van jouw binnendeur. Het is de afwerking van het interieur en geeft je woning een authentieke look en feel. Het is om die reden dan ook niet raar dat er honderden verschillende soorten, maten en stijlen aangeboden worden bij binnendeuren.

 

Een smeedijzeren deurklink past bijvoorbeeld perfect op een warme houten binnendeur. Dankzij het gebruik van authentieke materialen voldoet een deurbeslag van smeedijzer aan de typische charmante uitstraling die deurklink smeedijzer steevast oproept. Oftewel een ‘deurkruk als juweel van de deur’.

Binnendeuren met een bijpassende deurkruk maakt het interieur namelijk echt af. Het zijn altijd de accessoires die jouw woning tot in detail tot perfectie maken. Zo is dat ook met deurklinken.

Deurkrukken van Dagmaat binnendeuren

Dagmaat binnendeuren staat bekend om haar passie voor authentieke ambacht en kwaliteit. Dit komt dan ook terug in onze collectie deurkrukken. Het is daarom van belang dat je de juiste keuze maakt in deurklinken. Wij vinden het om die reden enorm belangrijk dat je ook goed kijkt naar de stijl van jouw huis en deze door vertaalt in de deurkruk. De juiste soort deurkruk zorgt voor een gevoel van uniformiteit en eigenheid.

Binnendeuren met zwarte accenten

Al enkele jaren zijn zwarte accenten in je woning een echte interieurtrend. De moderne strakke binnendeur werk je af met een zwarte deurkruk. Strakke binnendeuren, zoals deuren zonder kozijnen hebben een afgewerkte look. Moderne schuifdeuren die als room deviders gebruikt worden. Of beeld je een glazen deur met stalen frame in, welke een industriële look heeft en daardoor bij vele interieurs past. Allen voorzien van een zwarte deurklink. Landelijke binnendeuren met een zwarte deurkruk als juweel staat bijzonder prachtig in jouw woning. Zwart interieurbeslag oogt keer op keer strak, stevig, maar klasse vol en past dan ook bij vele stijlen.

Klassiek, moderne of landelijke deurkruk?

Wil je jouw woning klassiek inrichten, dan kies je voor klassieke deurkrukken omdat deze enorm goed passen bij dit type woning. Het zijn juist deze details in jouw inrichting die jouw woning een authentieke uitstraling geven. Richt je jouw huis liever strak en modern in? Kies dan vervolgens voor strakke en functionele lijnen. Of ga voor de warme look met rustiek landelijke deurklinken. Bij Dagmaat heb je een ruime keuze aan deurkrukken gemaakt van onder andere chroom, roestvrijstaal of mat-nikkel. De klassieke deurkrukken zijn meestal gemaakt van messing, nikkel, hout, roodbrons of een combinatie van deze materialen. Aluminium deurbeslag, koperen deurklink of een deurkruk goud het kan allemaal. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom

Ontdek in onze showroom hoe verschillende materialen worden toegepast in combinatie met onze binnendeuren. We geven je graag een rondleiding in onze showroom, waarbij we al jouw vragen persoonlijk beantwoorden. Neem contact met ons op via het contact formulier. Wij staan klaar met deskundig advies en tevens technische kennis. Indien gewenst stellen wij direct een vrijblijvende offerte voor je op.